Social media

  • Distribuie

Rețelele sociale nu mai răspund doar nevoii de conectare socială, acestea reprezintă acum o parte mult mai importantă din viața Millennials-ilor.

Potrivit americanpressinstitute.org, Facebook domină ca platformă de social media, utilizată în principal pentru știri și informații. În comparație cu Twitter, Facebook este preferat pentru informațiile referitoare la prieteni (76%). O majoritate clară (58%) folosesc Facebook pentru a găsi lucruri care să-i distreze (cum ar fi texte amuzante, articole sau video-uri), în timp ce 47% caută articole interesante.

Twitter se bucură de mai multă popularitate în interiorul generației Z. Millennials-ii folosesc Twitter-ul în proporție de o treime pentru a căuta articole interesante sau link-uri postate de prietenii sau urganizațiile din lista de “followers”, pentru a share-ui propriul conținut sau pentru a obține mai multe informații în legătură cu ceva ce au aflat prin intermediul social media ori al știrilor.

Dacă până în prezent această generație nu era foarte preocupată de intimitate, acum peste jumătate acordă mai multă atenție setărilor de siguranță și confidențialitate, atunci cand ne referim la conturile de social media.

Articole asemanatoare