Motivatii

  • Distribuie

Pentru Generația Z, inovația este un „must”. Tinerii se așteaptă ca la job să poată beneficia de cele mai noi aplicații și dispozitive digitale care să le ofere experiențe unice. În plus, într-o lume în care opiniile, credințele și sentimentele sunt share-uite pe rețelele de socializare, tinerii își doresc ca angajatorii lor să-și exprime recunoștința și aprecierea față de activitatea desfășurată. Lauda nu trebuie să se limiteze însă doar la cuvinte, aceasta ar trebui să fie exprimată și prin recompense periodice.

Pentru a se putea dedica, așteptările tinerilor mai vizează dezvoltarea profesională, mentoratul, training-urile, stilul și mediul de lucru compatibil profilului lor. Fiind de asemenea preocupați de sănătatea lor, tinerii sunt atrași de ofertele de angajare ce includ în lista beneficiilor abonamente medicale.

Studiile internaționale au arătat că dorința Generatiei Z este aceea de a-si transforma hobby-urile în ocupație. De aceea, este important ca angajatorii să le ofere poziții în strânsă legătură cu hobby-urile avute sau să îi ajute pe tineri să ajungă acolo unde își doresc.

Articole asemanatoare